Bine ai venit, biciclistule! [ Inregistrare | Logarerss

Termeni si conditii

Share Button

Bine ati venit pe Bikepedia.ro! Prin accesarea site-ului Bikepedia.ro (denumit mai jos si Site) confirmati faptul ca ati citit si sunteti de acord sa respectati toate conditiile prezentate mai jos de fiecare data cand accesati Site-ul. Administratorii Site-ului isi rezerva dreptul de a modifica aceste conditii in orice moment iar aceste modificari devin valabile din momentul publicarii pe Site. Daca nu sunteti de acord cu vreuna din aceste conditii va rugam sa nu folositi acest Site.

Scopul principal al site-ul Bikepedia.ro este oferirea serviciului de mica publicitate si anunturi vanzare biciclete second hand sau biciclete noi. Puteti scrie, publica si modifica anunturi cu vanzari biciclete sau sa cautati in baza noastra de date biciclete oferite de altii. Acest lucru poate fi facut atat de persoane fizice cat si juridice.

Continutul site-ului
Site-ului este alcatuit din informatii oferite de catre administratorii si utilizatorii lui. Este interzisa copierea sau modificarea oricarei parti a Site-ului. Prin adaugarea unui anunt acceptati sa oferiti site-ului Bikepedia.ro, pe o perioada nelimitata, ne-exclusiv, drepturi depline de a folosi continutul anuntului.
Se interzice in mod expres preluarea (copierea) anunturilor publicate pe Bikepedia.ro.

Adaugarea unui anunt se face printr-un formular aflat pe Bikepedia.ro.
Utilizatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru informatiile furnizate la adaugarea unui anunt.
Aceste informatii trebuie sa nu contravina legilor tarii si a tratatelor si conventiilor internationale in vigoare, sa fie reale si actuale.
Anuntul nu trebuie sa fie defaimator, obscen sau sa faca discriminare rasiala, religioasa sau de alta natura.
Prin adaugarea unui anunt de vanzare, utilizatorul declara ca are drepturi totale de a folosi toate informatiile incluse in acel anunt inclusiv fotografii, datele personale si de contact furnizate.

Administratorii site-ului Bikepedia.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau sterge orice anunt, fara preaviz, in orice moment.
Fotografiile care au inscriptionat numele altui site, vor fi sterse!
Nu se accepta publicarea aceluiasi anunt de mai multe ori in aceeasi categorie sau in categorii diferite. De asemenea, anunturile care sunt republicate in termen de mai putin de doua saptamani, pot fi sterse.

Administratorii Site-lui nu sunt responsabili pentru produsele si serviciile oferite pe Site si nu pot fi raspunzatori in nici un fel pentru orice dauna cauzata de folosirea Site-ului.
Prin folosirea Site-ului acceptati stocarea datelor personale pe un server ales de administratorii Site-lui. Securitatea datelor de pe server nu este garantata 100%.
Specialistii nostri fac tot posibilul pentru a furniza servicii ireprosabile dar accesul neintrerupt si fara erori la serviciile Site-ului nu sunt garantate.
Nu garantam ca Bikepedia.ro va fi 100% functional, dupa cum nu garantam ca nu vor surveni erori. Nu putem garanta pentru acuratetea oricarei informatii sau a continutului site-ului Bikepedia.ro. Nu garantam si nu promitem obtinerea vreunui rezultat specific din utilizarea site-ului. Nu garantam impotriva furtului, a stergerii sau a modificarilor de date ale acestui site.

Politica privind intimitatea
Bikepedia.ro nu colecteaza informatii personale prin utilizarea de cookie-uri sau prin alte metode. Pe de alta parte, este necesar ca persoanele care publica anunturi sa declare date de contact privind anunturile publicate (cum ar fi adresa de e-mail sau numere de telefon) pentru a putea fi contactate in legatura cu anunturile publicate. Aceste date de contact sunt furnizate in mod voluntar de catre persoanele care publica anunturi si devin publice pe site, astfel putand fi aflate de orice vizitator al site-ului.

Adresele de e-mail declarate de Dvs in mod voluntar la adaugarea anunturilor pot deveni vizibile pentru persoanele interesate de anunturile publicate de Dvs, putand astfel fi utilizate ca modalitati de contact in legatura cu anunturile publicate. Bikepedia.ro NU utilizeaza adresele de e-mail pentru trimiterea de SPAM.

Legaturi
Bikepedia.ro poate contine legaturi catre alte site-uri. Nu putem fi responsabili pentru continutul si practicile utilizate pe acele site-uri.

Semnalari
Daca vedeti pe site un anunt care incalca interdictiile din regulile de adaugare, il puteti semnala administratorului site-ului pe e-mail la „contact @ Bikepedia.ro”. Noi vom verifica anunturile semnalate, insa stergerea acestor anunturi precum si luarea de alte masuri sunt numai la discretia noastra.

Pentru orice problema legata de site-ul Bikepedia.ro va rugam sa ne contactati pe e-mail la „contact @ Bikepedia.ro”.

Share Button

Comenteaza


+ noua = 18

Urmati-ne si pe Facebook

Urmariti ultimele anunturi si pe Facebook!
Dati-ne un Like!

Accesorii biciclete: